Conf-IM Shpk eshte kompania lider ne fushen e konfeksioneve ne Shqiperi e cila u themelua ne muajin dhjetor te vitit 2011.

Aktiviteti kryesor i kompanise eshte Prodhimi dhe Tregtimi i te konfeksioneve dhe konfeksionimin e artikujve te tekstilit. Conf-IM me nje eksperience 5 vjecare ne tregun shqiptar, prodhon konfeksione te ndryshme si Veshje Klasike dhe Moderne per Meshkuj, Femra dhe Femije.‎

Shoqeria ka te inkorporuar teknologjine me te fundit per realizimin e kerkesave te klienteve… Lexo me shume

Untitled-350x200

SHËRBIMET TONA

furniture-upholstery-img

MODELIM

garment-remanufacture-img

PRERJE

QEPJE

PAKETIM


PRODUKTET  TONA


KLIENTET TANE