Kompania

Conf-IM Shpk eshte kompania lider dhe me e madhja ne fushen e konfeksioneve ne Shqiperi e cila u themelua ne muajin Dhjetor te vitit 2011.
Aktiviteti kryesor i kompanise eshte Prodhimi dhe Tregtimi i konfeksioneve dhe konfeksionimin e artikujve te tekstilit.

Me nje eksperience 5 vjecare ne tregun shqiptar, i mundeson kompanise tone suksesshmeri te plote ne realizimin e cdo kerkese nga klienti.

Klientet tane nder vite jane kompani qe kane korrur suksese boterore dhe me nje background te fuqishem ne vendet perindimore, na konsiderojne si nje partner te besueshem dhe shume efektiv. Ne kemi ndërtuar një reputacion të shquar me klientët tanë të cilët të gjithë kërkojnë standardet më të larta të prodhimit.

Ne jemi të angazhuar për të siguruar një nivel të lartë të cilësisë dhe të shërbimit, duke punuar ngushtë me klientët tanë dhe duke qëndruar pranë vlerave tona të Qëndrueshmërisë, Integritetit, Respektit, Korrektesise dhe Performances.

Conf-IM vazhdon te zhvillohet dita e dites duke inkorpuar dhe zbatuar zgjidhje të reja për industrinë e gjithnjë e në ndryshim e modës, duke përfshirë zbatimin e prerjes pëlhurës, duke përdorur bazën tonë të aseteve për qepje dhe strategjinë tonë pandryshuar e që operon me makineri të mëdha, te ngritura për kontrollin e cilësisë së lartë.

 

RRETH FABRIKES, SALLAT, PUNONJESIT, INFORMACIONE TE TJERA

Ketu do te vendosen informacione rreth fabrikes, sallat, punonjesit, informacione te tjera te dobishme.Ketu do te vendosen informacione rreth fabrikes, sallat, punonjesit, informacione te tjera te dobishme.Ketu do te vendosen informacione rreth fabrikes, sallat, punonjesit, informacione te tjera te dobishme.Ketu do te vendosen informacione rreth fabrikes, sallat, punonjesit, informacione te tjera te dobishme.


BRIKENA BALLA   –   Drejtore Ekzekutive

Tip biografie e shkurter dhe tekst per kompanine CONF-IM. Misionet dhe Vizionet e tua per kompanine etj…  Tip biografie e shkurter dhe tekst per kompanine CONF-IM. Misionet dhe Vizionet e tua per kompanine etj…  Tip biografie e shkurter dhe tekst per kompanine CONF-IM. Misionet dhe Vizionet e tua per kompanine etj…  Tip biografie e shkurter dhe tekst per kompanine CONF-IM. Misionet dhe Vizionet e tua per kompanine etj…  Tip biografie e shkurter dhe tekst per kompanine CONF-IM. Misionet dhe Vizionet e tua per kompanine etj…