Pozicioni Yne Strategjik

Fabrika e Conf-IM Shpk ndodhet ne autostraden Durrës – Tiranë, kilometri 8, Sukth, Durrës.

Ushtrimi i aktivitetit te kompanise realizohet ne dy kate te objektit ku secili kat eshte 1000 m2.

Vendndodhja jonë është një pozicion strategjik për t’i shërbyer sa më mirë dhe më shpejt klientëve tanë.

Më një distancë prej vetëm 5 km nga porti i Durrësit dhe vetëm 20 km nga Aeroporti Nderkombetar “Nene Tereza” eshte nje pike strategjike e ideale per te gjithe partneret tane, duke mundesuar transportin e shpejte dhe efikas ne destinacione te ndryshme evropiane.