Teknologjia

Conf-IM Shpk disponon nje teknologji bashkekohore, kryesisht ( vendi i origjines, marka ). Pjesa me e madhe e makinerive, qe jane makina qepese, jane te kompanise xyz nga xyxzy.

Pjesa tjeter e makinerive jane te prodhimit Amerikan, Gjerman,Japonez si dhe kooperime nderkombetare.

Gjithashtu kompania disponon dhe nje seri te plote te makinerive pervec atyre qepese per realizuar ciklin e plote te prodhimit.

Gjate kesaj kohe po punohet per venien ne pune te platfomes per shtrirjen e stofit (COMM.IT) qe realizon levizjen ne menyre te komanduar dhe rrit rendimentin. Ka filluar te realizohet procesi i prerjes se copes dhe po ngrihet Reparti i prerjes. Me pas ketij reparti do ti shtohen edhe 2 makineri te tjera per prerjen e copes dhe do te realizohet perfundimisht ky proces qe deri tani nuk ishte aplikuar. Ne te gjitha repartet funksionon sistemi i ngrohjes me kaldaje te sistemit SIAL MAGNUM.

Transportimi i materialeve sipas nderkateve te fabrikes kryhet nepermjet ashensorit me kapacitet 1 ton. Gjithashtu ndricimi neon eshte i pranishem ne te gjitha repartet dhe ambjentet e kompanise.